КЪЩИ НА КОЛЕЛА

тЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Къщата на колела е изпълнена от дървена конструкция и метални планки за укрепване. Дървената конструкция е импрегнирана и обработена срещу паразити. Подовата конструкция е изградена от алуминиеви листове и кофражни плоскости от шперплат, влагозащитени. Между тях е разположена топлоизолация. Покривната конструкция е изградена от дървени ребра, между които също е поставена топлоизолация. Покривното покритие е изпълнено от вискокачествени стоманени листове с химическо покритие, което допринася за високата устойчивост на материала. 

тЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Всички стени са изолирани с 10 см топлоизолация. Външно стените са затворени с OSB3 (влагоустойчиви) плоскости 11 мм. Цялата къща е опакована, външно, с пародифузна мембрана, което спомага  на конструкцията да диша, без  да се образува конденз и без да се задържа влага. Финишната облицовка е дървен сачак, импрегниран и лакиран с висококачествен лак с UV защита. Интериорно стените са решени със дървен сачак в бял цвят. Дограмата е алуминиева с двоен стъклопакет.

РАЗМЕРИ И РАЗПРЕДЕЛНИЕ

Габаритните размери на къщата са 2,10/5,20  м и  3,80 м височина (със височината на ремаркето). Отговаря на допустимите размери за движение по пътищата. 

Разпределението се състои от 2 етажа. 

Първи етаж представлява общо помещение с ъглов диван-тип ракла, с възможност за спане на 2 души, кухня и вграден гардероб. В дъното на помещението има отделено пространство за баня с тоалетна. 

Вторият етаж е подпокривно пространство, в което може да се разположи матрак за двама с размер 2.00/2.00 м.

ОБЗАВЕЖДАНЕ И ИНСТАЛАЦИИ

Електро инсталацията е предвидена за напрежение 220 V и е изградена с устойчивост до 12 kw. Това дава възможност за едновременно ползване на няколко електроуреда с висока консумация. Инсталацията е поставена в гофрирани тръби с цел сигурност. Електро таблото е вдрадено в гардероба. Осветителните тела са с трансформатор и са на 12V.  Под дивана – ракла са разположени резер- воар за чиста вода 50 л., нагревател за вода- модел за каравана и помпа. Освен от резервоара, къщата може да се захранва и директно от външен източник. В зоната, под банята, има резервоар за мръсна битова вода 50 л.

 

ОБЗАВЕЖДАНЕ И
ИНСТАЛАЦИИ

В банята има монтирани душ корито, мивка и химическа тоалетна. Предвидена е опция за монтаж на керамична тоалетна (по желание).

В гардероба има предвидена инсталация за монтаж на пералня.

Над дивана, в покривното пространство, има предвидено място за климатик.

Кухнята е изградена от цял кухненски модул. Има предвиден шкаф за вграждане на фурна и хладилник.

Електроуредите за кухнята не са включени в цената.  

Close Menu