Интериор

NEXT HOME

предлага индивидуални интериорни проекти,
съобразени изцяло с вашите желяния и бюджет.

MOODBOARD

Създаването на перфектния за вас интериор минава през съвместен процес, през който определяме от примерни визуализации и мостри на материали, кой е вашият стил, любими цветове и най-удобният и функционален дизайн

Идеен проект

През идейната фаза създаваме за вас реалистични визуализации, за да може да се доближите максимално близо до визията на вашия дом. Това е и моментът, в който може да добавим или променим елементи от интериора. Избираме конкретни интериорни решения, фирми за производство и конкретни мебели и декорации, съобразени с вашия бюджет. 

TЕХНИЧЕСКИ проект

В фаза технически проект изработваме пълна проектна документация за изпълнение на одобрения от вас проект, придружена от количествени сметки на осветителни тела, материали, технически чертежи на корпусни мебели,  разгъвки на стени, тавани (софит) и настилки. Предлагаме ВиК и Ел схеми. 

Изпълнение

Предлагаме цялостно изпълнение на одобреният от вас интериорен проект. Работим с доказани специалисти в областта на производството на мебели. Дългогодишният ни опит в строителството на сгради, може да ви осигури едни от най-добрите изпълнители на довършителни работи по вашето жилище, под нашия строг надзор. 

Close Menu